Eskişehir Net Canlı Yayın 1. Program - İlaçlar Dert mi, Deva mı ?

Eskişehir Net Canlı Yayın 1. Program - İlaçlar Dert mi, Deva mı ?

3 Mart Salı Günü Eskişehir.net genel yayın yönetmeni Cihan Bey ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp üzerine keyifli bir canlı yayın programı gerçekleştirdik.

Dört yıl önce bir doktor olarak yıllarca varlığını bilmediğim, farkına vardığımda ise ilk başta önemsemediğim, kocaman bir dünya ile yani geleneksel tıp ile tanıştım. Akupunktur ile başlayan bu yolculuk hacamat, sülük, hipnoz, nöral terapi... diye devam etti ve hala büyük bir hevesle kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Benim için mucize olan ise geleneksel tıp uygulamaları ile iyileşmez denilen hastalıkların geldikleri gibi gittiğini görmekti. Ağrı ile yaşayanların, ağrıları ile vedalaşmalarıydı. İstedim ki çok etkilendiğim bu dünyadan başlarınında benim aracılığımla haberi olsun. Bunun üzerine Eskişehir.net in nazik daveti ile bu güzel canlı yayını gerçekleştirdik. Peki, nelerden bahsettik? İçtiğimiz ilaçlar bizi iyileştiriyor mu? yoksa farklı yollarla bizi hasta mı ediyor? Hastalık ve iyileşmede beslenmenin önemi nedir? Toksinler yani zararlı maddeler tüm hastalıkların sebebi olabilir mi? Hiç bir şey yapmadan sağlıklı olmak mümkün mü?

Tüm bu sorular ve cevapları için you tube' tan programı izleyebilirsiniz.

Sizlerin canlı yayına olan yoğun ilgisi ile de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp üzerine yeni program içerikleri oluşturmaya karar verdik. Bizi izlemeye devam edin.